چگونه رستوران خود را در دوران شیوع ویروس کرونا، باز نگه داریم؟

چگونه رستوران خود را در دوران شیوع ویروس کرونا، باز نگه داریم؟

راهنمای مطالعه

زمان مطالعه: 4 دقیقه

همه ما در هر شغل و جایگاهی که هستیم، دوران سختی را از سر می گذرانیم. در این میان صاحبان مشاغل غیر دولتی با محدودیت های بیشتری دست و پنجه نرم می کنند. رستوران داری نیز جزء مشاغلی است که به شدت تحت تأثیر شیوع این ویروس قرار گرفته است. صاحبان رستوران ها برای ادامه فعالیت، ملزم به اعمال تغییرات گسترده ای در سیستم خدمات رسانی خود هستند.

چنانچه شما صاحب یک رستوران هستید و یا به نوعی در جایگاه تصمیم گیری در این حوزه قرار دارید، ما به شما یاد می دهیم که چگونه به فعالیت و کسب و کار خود در این شرایط بحرانی ادامه دهید.

اعتماد مشتریان خود را جلب کنید؛ با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی به مشتریان خود اطمینان دهید، که ضوابط و قوانین مقابله با ویروس کرونا را جدی گرفته اید. به منظور ایجاد اعتماد در مشتریان خود با دقت و سختگیری تمام به اقدامات زیر عمل کنید:

کلیه فضاهای داخلی و بیرونی رستوران خود را به طور مرتب ضد عفونی کنید.

سلامت کارکنان خود را مدام چک کنید و در صورت بروز هر گونه علائم بیماری در هر یک از کارکنان، تا زمانیکه از سلامت کامل شخص مورد نظر مطمئن نشده اید، آن را از کار مرخص کنید.

ظروف و سطوح آشپزخانه که در ارتباط مستقیم با مواد غذایی هستند را، بیشتر از دیگر مکان های رستوران شستشو داده و به طور دائم ضدعفونی کنید.

سطوحی که در طول روز مدام لمس می شوند مانند؛ کلیدهای برق، دستگیره های در، میز و صندلی، نرده ها و دستشویی را چندین بار در روز ضوعفونی کنید.

اطمینان حاصل کنید که کلیه کارکنان به طور مرتب دست هایشان را با آب گرم و صابون و به مدت بیش از 20 ثانیه شست و شو داده و تا جایی که ممکن است از دستکش استفاده می کنند.

میز و صندلی ها را تا جایی که امکان دارد با فاصله از هم بچینید، تا مشتریان کمترین تماس را با یکدیگر داشته باشند. همچنین باید نظارت کامل بر حفظ فاصله های اجتماعی توسط مشتریان و کارکنان و در همه بخش های رستوران خود داشته باشید.

امکان سفارش و تحویل غذای آنلاین را به خدمات رستوران خود اضافه کنید؛ خیلی از رستوران ها به خاطر قوانین جدید مقابله با ویروس کرونا، فعالیت خود را به صورت بیرون بر ادامه می دهند. در این شرایط افزودن امکان سفارش آنلاین غذا برای همه رستوران ها ضروری است.

یکی از دیگر مواردی که در این زمینه به شما کمک می کند، اپلیکیشن هایی است که رستوران های آنلاین را فهرست کرده و در اختیار کاربران قرار می دهند. شما نیز می توانید رستوران خود را در یکی از این اپلیکیشن ها ثبت کنید تا کاربرانی که به منوی غذایی شما علاقمندند، بتوانند به راحتی از طریق این اپلیکیشن سفارشات خود را ثبت کرده و درب خانه تحویل بگیرند.

کمترین تماس را با مشتریان خود داشته باشید؛ شما باید سیستمی را طراحی کنید تا کمترین تماس را با مشتریان خود داشته باشید. این موضوع برای حفظ سلامت مشتریان و کارکنان ضروری است. مثلاً برای بخش بیرون بر می توانید از مشتریان خود بخواهید که جلوی درب رستوران در ماشین خود بمانند و از طریق تماس تلفنی سفارش خود را ثبت کرده و توسط کارکنان مربوطه همان جا در ماشین شان تحویل بگیرند. یا اخیرا ویدیویی از مجموعه آناهیتا در فضای اینترنت منتشر شده که از محصول کیوسک سفارشگیر غذا سپیدز برای اخذ سفارش از مشتریان خود استفاده می کند.

از پذیرفتن پول نقد در رستوران خود بپرهیزید؛ پول یکی از آلوده ترین مواردی است که می تواند ویروس کرونا را به راحتی منتقل کند. با نپذیرفتن هر گونه پول نقد در رستوران، مشتریان و کارکنان خود را از هر گونه خطر انتقال بیماری از طریق پول حفظ کنید.

 

از مشتریان خود بخواهید، حامی شما باشند؛ مطمئناً مشتریان شما دوست دارند که کسب و کارتان رونق داشته باشد و در سلامت کامل به فعالیتتان ادامه دهید. حالا زمان درخواست کمک از مشتریانتان فرا رسیده است.

از طریق صفحاتی که در شبکه های اجتماعی دارید و یا ایمیل در جهت حمایت مشتریان از سیستم بیرون بر و سفارش آنلاین رستوران خود اطلاع رسانی کنید. مطمئناً مشتریان وفادار شما شرایط سخت این دوران را درک کرده و در این راه به شما کمک می کنند.

در منوی خود خلاقیت ایجاد کنید؛ به دنبال روش هایی برای رفع نیازهای جدید مشتریان خود باشید. برای مثال می توانید غذاهای قابل فریز را به منوی رستوران خود اضافه کنید، تا کسانی که می خواهند به هر دلیلی خود را در خانه قرنطینه کنند بتوانند به هر اندازه که می خواهند از این غذاها در فریزر خود ذخیره کنند.

سوپی که با سبزیجات تازه درست شده نیز می تواند فروش خوبی در این دوران داشته باشد، چرا که کسانی که به بیماری دچار شده اند و نمی توانند برای خود سوپ درست کنند، به راحتی این غذا را از رستوران شما سفارش می دهند.

از کمک های دولتی بهره ببرید؛ خیلی از دولت ها برنامه های مالی مختلفی برای کمک رسانی به کسب و کارهای غیر دولتی طراحی کرده اند. دولت ایران نیز از این موضوع مستثنی نیست و پیشنهاداتی را به صورت وام و تسهیلات برای صاحبان کسب و کار در نظر گرفته است.

اگر فکر می کنید در این دوران متحمل ضرر مالی شده اید و یا برای ادامه فعالیت کسب و کار خود نیاز به کمک هزینه دولتی دارید، در این زمینه بیشتر تحقیق کنید و با مراجعه به وبسایت های مربوطه جهت ثبت نام و تقاضای کمک های دولتی اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط