مراحل راه اندازی رستوران از صفر تا صد | قسمت اول

راه اندازی رستوران-3

راهنمای مطالعه

زمان مطالعه: 12 دقیقه

13 نکته ضروری در چک لیست راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران از جمله ایده هایی که ممکن از در سال به ذهن هزاران نفر خطور کند. شاید این کار در ابتدا ساده به نظر می آید. اما واقعیت ماجرا اینجاست که حتی راه اندازی رستورانی کوچک با فعالیت و منوی محدود نیز سختی ها و چالش های خاص خود را دارد. شروع هر کسب و کار جدیدی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، کار سخت و تصمیم‌گیری هوشمندانه است. به خصوص زمانی که صحبت از راه اندازی رستوران باشد باید دقت بیشتری به خرج داد.

در طول مراحل راه اندازی رستوران و راه اندازی کافی شاپ، نیازمند برآورد هزینه های بالا و تهیه سخت افزارها و تجهیزات مختلفی هستید. قطعا در این کار نیاز به یک مشاور راه انداز رستوران خواهید داشت. هر چقدر مقیاس رستورانی که در نظر دارید بزرگ تر باشد، این نیاز به بیشتر احساس می شود. با توجه به اهمیت این موضوع و شکست هایی که در سال های اخیر رخ داده است، امروز برخی شرکت ها در جهت مشاوره راه اندازی رستوران تاسیس شده است.

راه اندازی رستوران

رستوران داری و نیازهای رو به رشد

کسانی که رویای کارآفرینی دارند، اغلب به کسب و کار رستوران توجه می‌کنند. با این که همیشه تقاضا برای صرف غذا در مکان‌های جدید و متنوع وجود دارد، کسب و کار رستوران‌ها چالش‌برانگیز است. ورود به این صنعت برای رستوران‌داران جدید همیشه یک چالش بوده است. این نکته را باید در نظر بگیرید که رستوران‌ داری یک کسب و کار زودبازده نیست. برای اداره یک رستوران به صورت حرفه‌ای شما باید بودجه زیادی را در نظر بگیرید.

امروزه تعداد افرادی که تمایل دارند غذای خود را بیرون از خانه بخورند افزایش یافته است. چهل سال قبل 155 هزار رستوران زنجیره ای در آمریکا وجود داشت و هم اکنون به بیش از 960 هزار عدد رسیده است. با این وجود هنوز فضای خالی برای رستوران جدید و مراکز ارائه خدمات غذایی احساس می شود.

تغییرات جمیعتی و عوض شدن سبک زندگی باعث رونق گرفتن کسب و کار های مرتبط با خدمات غذایی شده است. مردم کمتر از هر زمان دیگری وقت خود را صرف طبخ غذا می کنند و ترجیح می دهند زمان خود را صرف کار های دیگر کنند و از غذاهای رستورانی استفاده کنند. آن ها تمایل دارند بدون کثیف شدن ظرفی، غذای خوشمزه و باب میل خود را تهیه کنند.

اگرچه با این اتفاقات آینده صنعت غذا روشن است، ولی هیچ تضمینی نیست که هر شخصی وارد این کسب و کار شود و یک رستوران راه اندازی کند موفق شود. حتی بزرگترین رستوران داران نیز به شما خواهند گفت که رستوران داری یک شغل آسان نیست و به راحتی نمی شود از آن به درآمد بالا رسید.

واقعیت این است که بسیاری از رستوران ها در نخستین سال تاسیس خود شکست می خورند و بررسی ها نشان داده است که نبود برنامه ریزی دقیق مهمترین عامل شکست آن ها بوده است. البته به این معنی هم نیست که کسب و کار غذا و رستوران یک فرآیند بسیار پیچیده است و هرکسی نمی تواند در آن موفق شود. در حقیقت باید گفت هرچه مسیر پیش رو دقیق را مشخص شود، احتمال پیروزی در آن افزایش می یابد. مدیر شرکت nniganBe می گوید : (( اگرچه همه ما رستوران داری را دوست داریم، ولی باید اعتراف کنم شغل بسیار دشواری است. این عرصه یک کسب و کار فوق العاده، بزرگ و رضایت بخش است. از این حرفه می توان به عنوان یک شغل پرسود یاد کرد. ولی برای آنکه به سود مالی برسیم هزاران قطعه متحرک وجود دارد که تا همه آن ها به حرکت درنیایند، به سود نهایی نخواهیم رسید.))

برای آنکه در راه اندازی رستوران خود موفق باشید، ما تمامی راه های لازم را در اینجا آورده ایم. اینکه تصمیم دارید یک رستوران تاسیس کنید یا یک فست فود یا سفره خانه، با خواندن این مطالب و گزارشاتی که از نرم افزار رستوران و نرم افزار حسابداری کافی شاپ خود می گیرید می توانید مسیر پیش روی خود را به خوبی ببینید و با برنامه ریزی درست، از موفقیت خود اطمینان حاصل کنید.

بازراهای هدف

راه اندازی رستوران

همه رستوران هایی که به صورت محدود و بدون شعبه فعالیت می کنند نمی توانند بازارهای جهانی را بدست آورند. این یک واقعیت است که پذیرشش مشکل است. اصل موضوع این است که شما هرگز نمی توانید 100 درصد بازار را برای خود کنید. بنابراین واقع بین باشید و به رضایت مشتری توجه داشته باشید. پس روی 5 تا 10 درصد بازار تمرکز کنید و تلاش خود را برای پوشش این حجم از بازار ادامه دهید.

برای آنکه بتوانید بازار هدف خود را مشخص کنید، باید بدانید چه دسته از افرادی برای غذا خوردن به رستوران می آیند. در اینجا طبقه بندی اصلی برای بازار هدف در عرصه رستوران در کشور های پیشرفته را برای شما آورده ایم :

  • نسل Y : این گروه شامل سنین حداکثر 25 سال هستند و در بیشتر کشورها نیز درصد زیادی را شامل می شود. این نسل انواع مختلف نژادها را در خود جای می دهند. این نسل علاقمند به فست فود ها هستند و حدود 25 درصد آن ها مشتری های دائمی برگر ها و ساندویچ ها و 12 درصد مشتری دائمی پیتزا فروشی ها هستند.
  • نسل X : این گروه از افراد شامل افرادی است که در دهه چهارم و پنجم زندگی خود قرار دارند، و برای ارزش های خانوادگی اهمیت بسیاری قائل هستند. آن ها در مورد ارزش های اخلاقی زندگی بسیار نگران هستند و رستوران هایی را انتخاب می کنند کامل باشد و هر آنچه می خواهند در اختیار آن ها بگذارد و در فضایی راحت برای خانواده، ارزش های اخلاقی حفظ گردد.
  • نسل سالمندان : اعضای این گروه افرادی هستند که بالای 60 سال سن دارند. اغلب این افراد درآمد ثابت بازنشستگی دارند و مانند مدیران نمی توانند به رستوران های مجلل بروند. بنابراین آن ها رستوران های خانوادگی که غذای خوب با قیمت مناسب را ارائه می دهد را ترجیح می دهند.

انتخاب یک مفهوم یا شیوه

به پیشنهاد سایت webstaurantstore پیش از راه اندازی رستوران شما باید در مورد انتخاب یک مفهوم (کانسپت) برای رستوران خود تصمیم بگیرید. داشتن یک ایده نوآورانه، به طور خودکار تصویر شما را در ذهن مشتریانتان ارتقا می‌دهد و رستوران شما را به مقصدی هیجان‌انگیزتر تبدیل می‌کند. بنابراین، قبل از نهایی کردن مفهوم رستوران خود، تحقیقات کاملی انجام دهید.

باید بدانید غذاهایی که مشتریان این روزها دوست دارند، کدامند. همچنین باید بدانید چه غذاهایی هستند که به درستی مورد استفاده رستوران‌داران قرار نمی‌گیرند. مواردی را انتخاب کنید که رستوران‌های زیادی روی آن‌ها کار نکرده‌اند. با این حال، اگر ایده یا موضوع خاصی توسط سایر رستوران‌داران نادیده گرفته شده است، دلیل آن را بیابید. شاید آن حوزه و مخاطب، برای آن مفهوم مناسب نباشد; انجام تحقیقات بازار برای جلوگیری از شکست احتمالی، ضروری است.

یک طرح تجاری قابل اجرا بنویسید

شما باید یک برنامه عالی برای راه اندازی رستوران خود داشته باشید. بدون برنامه‌ریزی مناسب، به سختی می‌توانید فعالیت رستوران خود را ادامه دهید. از این رو، نوشتن یک طرح تجاری، اولین گام برای تحقق رویای شما خواهد بود. اطمینان حاصل کنید که پیش‌نیازهای لازم مانند تجزیه و تحلیل مالی، برنامه بازاریابی و … را در طرح تجاری خود آورده‌اید.

انتخاب سبک های مختلف خدمات رستورانی

رستوران ها به طور  معمول به سه بخش اصلی طبقه بندی می شوند: فست فود ها – رستوران های متوسط – رستوران های بزرگ و مجلل

فست فود ها همانطور که از اسم شان پیداست غذاهایی که به سرعت آماده می شوند و معمولا قیمت های ارزان تری دارند به فروش می رسانند. به منظور پاسخگویی هرچه بهتر به مشتریان، این رستوران ها معمولا خدمات بیرون بر و ارسال غذا درب منزل مشتری را هم ارائه می کنند.

رستوران های متوسط، رستوران هایی هستند که نه به اندازه فست فود ها کوچک هستند و نه به اندازه رستوران های بزرگ، بزرگ اند. آن های غذاهای کامل ارائه می دهند و قیمت ها  به علت سرویسی که ارائه می دهند بالاتر است. در این نوع رستوران، مشتری غذای خود روی میز خود دریافت می کند.

رستوران های بزرگ و مجلل، رستورانی فوق العاده با سرویس هایی کامل هستند. قیمت آن نسبت به موارد فوق بسیار بالاتر است. این رستوران ها بر کیفیت غذا تمرکز ویژه دارند و برای امکاناتی که ارائه می دهند هیچ محدودیتی قائل نمی شوند.

انتخاب شیوه مخصوص ( concept )


چگونه رستورانی را راه اندازی کنیم

مشتریانی که به رستوران شما می آیند توقع دارند از لحظات حضور خود در این مکان لذت ببرند. این مساله به آن معنی نیست که شما باید حتما آن ها را با کار های عجیب شگفت زده کنید. شاید بتوان با یک پیتزای ساده، اما در محیطی خانوادگی و صمیمی مشتریان خود را راضی کنید.  در واقع شما باید به دنبال یک مفهوم ( concept ) برای رستوران خود باشید. رستوران اگر مفهوم خاص خود را داشته باشد، مشتریان هدفش را نیز می تواند دقیق تر انتخاب کند. مثال هایی از این نوع :
–رستوران مخصوص غذای دریایی :
رستورانی که در منوی خود غذاهای دریایی را سرو می کند معمولا طیف محدودی از غذا را در رستوران خود جای می دهد. همچنین رستوران های بزرگ و مجلل که در حوزه غذاهای دریایی فعالیت می کنند معمولا منوی گسترده تری ارائه می کند و علاوه بر غذاهای سرخ شده، غذای دریایی پخته شده، بخارپز و کبابی را هم در اختیار مشتریان می گذارد. هر رستورانی نمی تواند به خوبی غذای دریایی را طبخ کند و باید در مورد آن ها دقت فراوانی داشت.
–رستوران خانوادگی : همانطور که از نام این نوع رستوران ها مشخص است، مخصوص خانواده ها راه اندازی شده اند. قیمت غذا در این نوع رستوران ها معقول تر است و برای سالمندان نیز گزینه مناسب تری محسوب می شود. منوی این نوع رستوران ها انواع مختلف غذا را شامل می شود تا به نیاز همه گروه ها پاسخگو باشد.

–رستوران های قومی و محلی : هدف برخی از افراد راه اندازی رستوران برای ارائه غذاهای سنتی و محلی است. در بعضی کشورها این نوع رستوران ها علاقمندان زیادی دارد. نکته ای که باعث سخت شدن راه اندازی این نوع رستوران می شود هم محیط رستوران است و هم غذاهای خاص آن.
–کافی شاپ : هر سال بیش از 400 میلیارد فنجان قهوه در آمریکا سرو می شود. این تعداد در آمریکا و تمام کشور های دنیا رو به افزایش است. افرادی که به کافی شاپ ها مراجعه می کنند علاوه بر صرف نوشیدنی های گوناگون، معمولا برای ملاقات های دوستانه یا صرف عصرانه به کافی شاپ می روند.

انتخاب مکان مناسب برای رستوران

اکثر کارشناسان بر این باور هستند که موفقیت یک رستوران تا حد زیادی به موقعیت مکانی آن بستگی دارد. هنگام باز کردن یک رستوران، برای یافتن مکان آن عجله نکنید و نکات زیر را در نظر بگیرید.

در دید بودن

انتخاب مکان‌هایی که در دید قرار دارند، برای یک رستوران بسیار مهم است. این مکان‌ها نقش بیلبورد را برای کسب و کار شما ایفا می‌کنند. با انتخاب این‌گونه مکان‌ها، اغلب رهگذران و کسانی که در حال رانندگی هستند، می‌توانند به راحتی رستوران شما را تشخیص دهند. اگر می‌توانید، حتما صندلی در فضای باز اضافه کنید. این کار باعث می‌شود فروش شما تا 30 درصد افزایش پیدا کند.

مستاجر یا مالک قبلی را در نظر بگیرید

برخی از ساختمان‌ها محکوم به فنا هستند. این امر به این معنی است که کسب و کارهایی که در آن‌ها افتتاح می‌شوند، بعد از مدتی شکست می‌خورند. عموما مردم منطقه به طور ناخودآگاه از این مکان‌ها و ساختمان‌ها دوری می‌کنند. شما نیز بهتر است این مکان‌ها را انتخاب نکنید؛ مهم نیست قیمت آن‌ها چقدر وسوسه‌انگیز باشد.

داشتن پارکینگ

داشتن پارکینگ باعث افزایش اعتبار و بالا رفتن سطح رستوران شما می‌شود. گنجایش پارکینگ باید به اندازه گنجایش رستوران شما باشد. توصیه می‌شود پارکینگ را به صورت رایگان در اختیار مشتریان رستوران قرار دهید.

فضای اطراف

یکی از موارد مهم در رستوران داری توجه به فضای اطراف آن است. به هیچ وجه مکان‌های بسیار خلوت و مجزا از دیگر ساختمان‌ها را انتخاب نکنید. رستوران شما باید در معرض عبور و مرور شهروندان باشد. جاهایی که رستوران‌های زیادی در اطراف آن هستند نیز چندان مفید نیستند.

محل را بر اساس سطح و نوع منوی رستوران خود انتخاب کنید. به عنوان مثال، افتتاح یک رستوران لوکس در اطراف محیط‌های دانشجویی چندان عاقلانه نیست. دانشجویان بیشتر ترجیح می‌دهند در رستوران‌های ارزان و معمولی غذا بخورند.

یک تحقیق جامع انجام دهید

بدون داشتن درک روشنی از بازار، به سختی می‌توانید برای داشتن دست برتر نسبت به رقبای خود برنامه‌ریزی کنید. از این رو باید بدانید که کدام رستوران‌ها خوب کار می‌کنند و کدام ضعف دارند و همچنین دلیل اصلی موفقیت یا شکست رقبا در بازار چیست. درک جامع از نحوه عملکرد رقبای شما در بازار، به شما کمک می‌کند که بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید تا زمانی که رستوران شما وارد بازی می‌شود، بتوانید بر آن‌ها برتری داشته باشید.

انتخاب نام تجاری مناسب

هنگام راه اندازی رستوران به یک برند قدرتمند نیاز دارید. شما باید نامی را انتخاب کنید که معرف سبک و سیاق شما باشد. نام تجاری تنها به لوگو محدود نمی‌شود و شامل همه‌چیز از نام رستوران گرفته تا فونت‌هایی است که در منوی خود استفاده می‌کنید. برندسازی به کسب‌وکارها شخصیت می‌بخشد، آن‌ها را به‌یادماندنی‌تر می‌کند و وفاداری مشتری را به همراه سودآوری افزایش می‌دهد.

قبل از افتتاح یک رستوران، برند خود را به طور کامل معرفی کنید. برای انتخاب نام رستوران، این موارد را در نظر بگیرید:

منحصر به فرد

نام شما باید در نوع خود بی‌نظیر باشد. تا زمانی که مطمئن نشده‌اید نام انتخابی شما قبلا علامت تجاری نبوده یا در صدها کسب و کار دیگر مورد استفاده قرار نگرفته است، آن را نهایی نکنید.

به یاد ماندنی

نام‌های طولانی، نام‌هایی که تلفظ آن‌ها سخت است و … همه این‌ها فراموش‌شدنی هستند. نام یک رستوران باید کوتاه و جذاب باشد. نامی را انتخاب نکنید که بی‌ارتباط با رستوران باشد. مردم باید با شنیدن نام رستوران شما به یاد غذا خوردن بیفتند.

روی منو و سیستم رزرواسیون وقت بگذارید

نکته بعدی در راه اندازی رستوران پس از انتخاب برند، ایجاد منو است. وقتی صحبت از انتخاب منو می‌شود، باید همه‌چیز را در نظر گرفت. از چاپ منو و طراحی منو دیجیتال گرفته تا انتخاب غذاها. منوی پیشنهادی خود را محدود کنید.

تحقیقات نشان می‌دهند که رستوران‌های خوب باید ۷ تا ۱۰ مورد غذا یا دسر در هر دسته داشته باشند. فست فودها و رستوران‌های کوچک‌تر بهتر است حداقل 6 مورد در هر دسته معرفی کنند. دسته‌ها به برنامه‌ها، غذاها و دسرها اشاره دارند. قیمت منو، موردی است که باید پیش از افتتاح رستوران در مورد آن مطالعه کنید.

یک منوی خوب نه تنها باید جذاب باشد و مشتریان را وادار به سفارش بیشتر کند، بلکه باید قیمت مناسبی نیز داشته باشد. در رستوران داری تا حد امکان باید هزینه‌های تهیه غذا پایین و سود شما بالا باشد. از این رو، توصیه می‌شود سرآشپزها و مشاوران مناسبی داشته باشید که در مهندسی منو به شما کمک کنند.

به غیر از منو باید به فکر سیستم رزرواسیون نیز باشید. استفاده از نرم‌افزار رزرو رستوران نه تنها کار روزانه شما را بسیار آسان می‌کند، بلکه تجربه کاربری بهتری را برای مهمانان شما ایجاد می‌کند.

طراحی فضا و انتخاب مبلمان

طراحی داخلی و انتخاب مبلمان و دیگر وسایل یک رستوران، در جذب مشتری بسیار موثر است. شما باید فضا را بر اساس نوع مشتریان خود طراحی کنید. هرکدام از موارد زیر هنگام راه اندازی رستوران اهمیت زیادی دارند:

مبلمان

مبلمان رستوران باید نشان‌دهنده برند شما، بادوام و ماندگار باشد و در حالت ایده‌آل، متحرک باشد. اگر می‌خواهید در فضای داخلی خود، فضاهای مجزا و خصوصی ایجاد کنید، بهتر است به سراغ استفاده از پارتیشن بروید. از روکش‌های رنگ روشن یا ظریف برای صندلی‌های رستوران صرف‌نظر کنید. روکش‌های ظریف و روشن در عرض چند هفته، جلوه خود را از دست می‌دهند.

نورپردازی

به نورپردازی رستوران خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. نورپردازی می‌تواند یک حس و حال خاص به رستوران شما بدهد. بسیاری از طراحان داخلی، نورپردازی 3 لایه را توصیه می‌کنند. منبع نور اصلی شما، نور محیط است و به دنبال آن، نورهای تاکیدی برای ایجاد عمق و جذابیت بصری ایجاد می‌شوند. در نهایت، لایه سوم، نورپردازی موضعی است که به کارکنان و مشتریان، مسیر را نشان می‌دهد.

تجهیزات

انتخاب تجهیزات برای آشپزخانه بسیار مهم است. درست است که خرید وسایل نو می‌تواند بسیار جذاب باشد، اما برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، بهتر است به خرید وسایل کارکرده فکر کنید. این کار باعث می‌شود مبلغ صرفه‌جویی شده را صرف امور دیگر رستوران کنید.

بودجه‌بندی

مرتب سازی امور مالی یکی از موارد مهمی است که باید در رستوران داری در نظر بگیرید. غالبا مردم برای افتتاح یک رستوران، بودجه‌ای را در نظر می‌گیرند و به سرمایه در گردش فکر نمی‌کنند. معمولا 1 تا 2 سال طول می‌کشد تا یک رستوران به سوددهی برسد. بنابراین، هنگام راه اندازی یک رستوران، باید سرمایه اولیه و سرمایه در گردش جداگانه داشته باشید. جذب سرمایه‌گذاران، یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام دهید؛ زیرا بدون پول نمی‌توانید تجارت خود را اداره کنید.

تیم خود را استخدام کنید

بسیاری از رستوران‌ها غذاهای خوبی سرو می‌کنند، اما خدمات چندان خوبی ندارند. کسب و کار رستوران، یک تجارت مردمی است. هرگز فراموش نکنید که کار شما در یک رستوران تنها ارائه غذای خوب به مشتریان نیست. مشتریان باید خدمات مناسبی هم از شما دریافت کنند. هنگام افتتاح یک رستوران، بسیار مهم است کارمندانی را استخدام کنید که ارائه خدمات باکیفیت به مشتریان را درک می‌کنند و به آن‌ها احترام می‌گذارند. قرار است در آینده، این تیم رستوران شما را در تعامل با مشتریان نمایندگی کند.

ویژگی‌های اصلی که باید در نامزدها به دنبال آن باشید، وقت‌شناسی، قابل اطمینان بودن و کنجکاوی است. آن‌ها باید وقت‌شناس باشند، سوال بپرسند و در بیشتر موقعیت‌ها بتوان به آن‌ها اعتماد کرد. یافتن فردی که کار خود را به‌سرعت تمام کند و به دیگر کارها نیز رسیدگی کند، ارزش بالایی دارد.

ممکن است در آغاز به دلیل وجود مشغله‌های زیاد، باعجله افراد را انتخاب کنید. توصیه می‌کنیم برای انتخاب کارکنان وقت بیشتری بگذارید. سعی کنید یک سرآشپز بسیار باتجربه داشته باشید که بتواند آشپزخانه شما را به طور یکپارچه اداره کند. شما باید در پرتال‌های شغلی و رسانه‌های اجتماعی به دنبال افراد برجسته بگردید.

کار شما صرفا با جذب بهترین کارکنان خاتمه نمی‌یابد، بلکه باید آن‌ها را به خوبی آموزش دهید. شما باید کارکنان خود را برای ارائه خدمات مناسب آموزش دهید تا فروش شما افزایش پیدا کند.

رستوران خود را به خوبی معرفی کنید

تا زمانی که رستوران خود را به خوبی معرفی نکنید، مشتریان زیادی به سوی شما جذب نمی‌شوند. در بازاریابی آنلاین و آفلاین سرمایه‌گذاری کنید. در رسانه‌های اجتماعی، صفحاتی برای رستوران خود ایجاد کنید و ویدیوها و تصاویر مربوط به رستوران را در آن‌ها آپلود کنید.

اجرای کمپین‌های بازاریابی، یکی دیگر از راه‌های هیجان‌انگیز برای جلب نظر مشتریان است. قبل از راه اندازی رستوران می‌توانید یک غرفه در مقابل آن بگذارید و نمونه‌های رایگان را در مقادیر کم، بین رهگذران توزیع کنید تا آن‌ها با غذاهای رستوران شما آشنا شوند.

تکنیک‌های بازاریابی سنتی همچنان تاثیرگذار هستند؛ اما پلتفرم‌های جدیدی برای کمک به ارتقا و هدایت کسب‌وکار شما وجود دارند. استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال و آنلاین به طور مداوم در حال تغییر هستند و نیاز به ایده‌های جدید و کمپین‌های هوشمندانه و جذب مشتری دارند. برخی از این تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ شامل موارد زیر می‌شوند:

  • بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)
  • خبرنامه و بازاریابی ایمیلی
  • گسترش رسانه‌های اجتماعی

برخی از این روش‌ها مانند تبلیغات آنلاین هزینه دارند؛ در حالی که روش‌های دیگر (مانند رسانه‌های اجتماعی) صرفا نیازمند کمی خلاقیت و اراده هستند تا بر پایگاه مشتریان فعلی و بالقوه شما تاثیر بگذارند. تهیه یک استراتژی بازاریابی جامع می‌تواند به شما کمک کند تا در این صنعت به موفقیت برسید.

سوالات متداول:

هزینه راه اندازی رستوران چقدر است؟

یکی از مهم ترین سوالات در هنگام راه اندازی یک رستوران، هزینه آن است. هزینه راه اندازی یک رستوران به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله اندازه رستوران، محل آن، نوع غذای ارائه شده و تجهیزات مورد نیاز.

چه نوع رستورانی را باید باز کنیم؟

این سوال یکی از مهم ترین سوالات در هنگام راه اندازی یک رستوران است. نوع رستوران باید با علاقه و تخصص شما مطابقت داشته باشد. همچنین باید به نیازهای بازار هدف خود توجه کنید.

چگونه یک مکان مناسب برای رستوران انتخاب کنیم؟

محل رستوران یکی از عوامل مهم موفقیت آن است. رستوران باید در مکانی قرار داشته باشد که دسترسی به آن آسان باشد و مشتریان بالقوه زیادی داشته باشد.

چه تجهیزاتی برای راه اندازی یک رستوران لازم است؟

تجهیزات آشپزخانه و رستوران بخش مهمی از راه اندازی یک رستوران است. شما باید تجهیزات مناسب برای تهیه و سرو غذا، پذیرایی از مشتریان و مدیریت رستوران را تهیه کنید.

جمع‌بندی

برای راه اندازی رستوران داشتن چشم‌انداز روشن تنها یک تکه از پازل است. شما باید ساختار و برنامه‌ای برای اجرایی کردن ایده‌های خود داشته باشید. باید کاری کنید که افراد بارها و بارها به رستوران شما بیایند. انجام تحقیقات و داشتن یک طرح تجاری جامع، بسیار مهم است. هنگام تهیه نقشه راه، مطمئن شوید که همه متغیرهایی را که می‌توانند بر موفقیت رستوران شما تاثیر بگذارند، در نظر دارید. سپس، هنگامی که برنامه و بودجه خود را تنظیم کردید، وقت آن است که برای تحقق رویای خود دست به کار شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط